Over mij

Fotografie geeft mij een mogelijkheid om een connectie te vormen met mensen. Een kijkje nemen in het leven van een ander, met mijn camera. Mijn onderwerpen vertellen veel over mij als persoon;  mijn liefde voor auto's en motoren, en mijn technische kant. In mijn werk probeer ik op een pure manier contact te maken met mijn onderwerp. Iets laten zoals het is. 

"Martina Ketelaar (1997) is een toegepaste documentaire fotograaf die voor bedrijven en organisaties werkzaam is. Ze is gevestigd in Bolsward, Friesland, maar is daarnaast veel in de randstad te vinden. Ook fotografeert ze haar eigen projecten die vaak met actuele onderwerpen als identiteit, cultuur en authenticiteit te maken hebben. Haar kijkwijze is niet kritisch, maar ook niet romantiserend. Ze balanceert op een fijne lijn wat het werk interessant houdt. Martina laat in haar werk de onderwerpen vaak aan het toeval over. Ze gaat af op haar intuïtie en documenteert op die wijze haar onderwerp."

University of Applied Photography & Image Communication

Bachelor of Arts - Amsterdam 2020

AB-vakwerk / Automobielbedrijf Jaarsma / Axtra Voorzetapparatuur B.V. / Bakker Ontwerp / Bike Fit Studio / Bloemhof Bolsward /  Brandsma Koffie Bolsward / BUOG / Care For Life / C-clus / De Koffiefilters / De Hûnekop / De Moanne / Efko Beton / Fredes / Haarsma / Heamiel / Hoora Watersport / IJzersterk /Jumbo Supermarkten / Medisch Centrum Leeuwarden / Nautisch Centrum Heeg / No Heroes / Norge Reiser / NRC / Magazine / Photogifts / Plastic Modern / Pollepleats  / Pro Kompas Groep B.V. / Rijschool Miranda / Saal Digital / Solar Team Twente / Titan Projects / Titan Salt / Tsjoch & Mear / Van Dam Brasserie / VC Bolsward Volleybalclub / Via-Wim  / Wonen&Co / Wonen In Stijl / ZWF-ontwerp

Ús Keet
te zien van 1 juli tot en met 20 september in het Landbouwmuseum in Leeuwarden